Rody vd Vorst - Uitdeuken zonder Spuiten


Mijn naam is Rody vd Vorst, ik heb me na 17 jaar als plaatwerker/monteur te hebben gewerkt, gespecialiseerd in het uitdeuken zonder spuiten. De grote liefde voor auto's en mijn passie voor het autoschadeherstelvak heb ik in 1995 op 22 jarige leeftijd bekroond met de nationale titel "autoschadeherstel". 

Ik heb me in de jaren daarna doorontwikkeld in de schadewereld. Bij mijn laatste werkgever, een schadebedrijf met BMW, Mini, Aston Martin, Jaguar, Land Rover erkenning lag de kwaliteit van schadeherstel erg hoog.  Ik heb inmiddels 23 jaar lang ervaring in de autobranche opgebouwd. Uitdeuken zonder Spuiten gaat bij mij verder als het standaard "parkeerdeukje" en je kan me dan ook met recht een "restyle specialist" noemen.

Uitstraling, klanttevredenheid en het streven naar 100% kwaliteit van het herstel staan op de 1ste plaats. Mijn bedrijf heeft hierdoor een sterke groei doorgemaakt en een waardevolle klantenkring opgebouwd met enkele exclusive autobedrijven ertussen.......iets waar ik trots op ben!!        Het plezierige contact met de klanten maakt dat ik iedere dag met veel motivatie aan het werk ben en zorgt ervoor dat het "restyle kunstje" tot een hoger niveau wordt gebracht.          

Kijkt u gerust eens rond op mijn website, u kunt informatie vinden over uitdeuken zonder spuiten en de werkwijze hiervan toegelicht met foto's.

Spreekt Rody vd Vorst - Uitdeuken zonder Spuiten u aan en is er voor u als bedrijf de behoefte aan een (andere) restyler dan hoor ik het graag. Ik ben werkzaam in de regio Eindhoven-Helmond-Weert.